Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Henriƫtte de Lint private banker - Theodoor Gilissen

Private banking kan niet anders dan heel persoonlijk

Wat vindt u belangrijk en wat wilt u met uw vermogen doen? Dat is de rode draad in onze dienstverlening aan u. Hierbij heeft én neemt uw eigen private banker de tijd om u echt te leren kennen. Wij zijn er trots op dat onze cliënten de persoonlijke aanpak in ons doorlopende tevredenheidsonderzoek waarderen met een 8,5.

Overzichtelijke organisatie

De overzichtelijke omvang van onze organisatie komt onze persoonlijke dienstverlening zeker ten goede. Zo is rechtstreeks contact met onze medewerkers vanzelfsprekend. Dit geldt niet alleen voor het contact met uw private banker. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over ons beleggingsbeleid dan kunt u gewoon rechtstreeks contact opnemen met onze beleggingsstrateeg Ineke Valke.

Solide rendement

Wij begrijpen heel goed dat rendement op uw vermogen minstens zo belangrijk is als persoonlijke dienstverlening. Onze beleggingsexperts, onder leiding van Paul Broholm, staan voor solide rendementen tegen verantwoorde risico’s.

Hoogst mogelijk scores bij onafhankelijke vergelijkingssites

Wilt u een onafhankelijk oordeel vormen over onze dienstverlening? Op vermogensbeheer.nl en beleggingsmatch.nl kunt u diverse aanbieders vergelijken. Theodoor Gilissen heeft op beide vergelijkingssites de maximale score van vijf sterren. Daarnaast is Theodoor Gilissen door een onafhankelijke vakjury van de Gouden Stier twee maal uitgeroepen tot ‘Beste Vermogensbeheerder’.

Maak kennis met onze persoonlijke aanpak

Wilt u onze persoonlijke aanpak zelf ervaren? Dan nodigen wij van harte uit contact met ons op te nemen. Theodoor Gilissen, een serieus verstandige keuze voor vermogens vanaf 500.000 euro.

Kennismaken met Theodoor Gilissen

Serious Money. Taken Seriously.