Deze website maakt gebruik van cookies om de website en het gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie klik hier.
Paul Broholm directeur  - Theodoor Gilissen Bankiers Investments

(Duurzaam) indexbeleggen

Bent u op zoek naar een (duurzame) indexbelegging? Heeft u specifieke wensen voor de samenstelling of wilt u de Dow Jones Sustainable Index volgen? Al sinds 1992 is Theodoor Gilissen met succes actief als indexbelegger. Voor uiteenlopende institutionele beleggers beleggen wij aandelenportefeuilles op basis van onder meer de MSCI, S&P, Dow Jones en STOXX indices.

Duurzaam indexbeleggen is onze specialiteit. De duurzame indexfondsen van Theodoor Gilissen, allen met de hoogst mogelijk duurzaamheidsscore van Morningstar, benaderen het rendement van de specifieke Dow Jones Sustainability indices ex all* zo dicht mogelijk. Of wilt u beleggen in een op uw wensen toegesneden indexbelegging? Ook dit is mogelijk. Bijvoorbeeld in een fonds met dezelfde karakteristieken als de door u gewenste index, maar met slechts een selectie uit de aandelen van deze index.

Meer geïnteresseerd in een duurzame portefeuille met een deels actief karakter? Ook hier biedt Theodoor Gilissen op maat gesneden oplossingen. Wij denken graag met u mee.

* Ex all betekent dat de sectoren alcohol, tabak, gokindustrie en wapenhandel zijn uitgesloten.

Serious Money. Taken Seriously.